fbpx

Škoda Enyaq L&K

Hitra ocena avtomobila

Pripnite se! Škoda obrača pozornost s povsem novo različico Enyaq L&K, ki zaključuje njihovo serijo električnih SUV vozil. Ta eleganten in močan model, imenovan po vizionarskih ustanoviteljih Václav Laurin in Václav Klement, je oborožen z vrhunskimi nadgradnjami in dosegom do 570 kilometrov. Držite se klobukov, ker ta vožnja pomeni posel!

Prednosti

Slabosti

Prostornost

Stopite v Enyaq L&K in pozdravil vas bo svet razkošja. Škoda vas razvaja z dvema čudovitima Design Selections. Design Selection L&K Shell je opremljen z bež usnjenim oblazinjenjem, medtem ko vas izbirni L&K Black razvaja z razkošnim črnim usnjem. Prednji sedeži, ekskluzivno rezervirani za različico L&K, so opremljeni s prezračevalnimi in masažnimi funkcijami, zaradi česar je vaša vožnja blažen umik. Poleg tega imajo pedala značilen videz aluminija, kar vaši vožnji doda pridih elegance.

Kabina

Možnost izbire med dvema posebnima izboroma oblikovanja notranjosti za Enyaq L&K, ki ju ponuja Škoda.

Standardna izbira oblikovanja L&K Shell vključuje sedežno garnituro iz bež usnja, prezračevanjem in masažnimi funkcijami, ki so ekskluzivne za različico L&K, so vključeni kot standardna oprema v obeh verzijah.

Potniki lahko preko menija za infotainment izberejo med tremi funkcijami: ‘prezračevanje’, ‘gretje’ in ‘gretje s prezračevanjem’, aktivirajo masažno funkcijo in upravljajo nastavitev sedeža.

Pedali imajo prepoznaven videz iz aluminija.

Zadnja vrsta

Zadnja vrsta ponuja precem velik prostora, ampak pri različici Coupe boste imeli skrajšan prostor med glavo in streho. 

Primeren za otroke

Enyaq L&K je odlična izbira za družine z otroki, saj ima vrsto naprednih varnostnih funkcij, ki pomagajo, da so vsi varni na cesti. Otroški sedeži se enostavno prilagajajo v zadnji vrsti saj se vrata široko odprejo.

Multimedia

Pripravite se, da vas bo navdušila multimedijska zmogljivost Enyaq L&K. Povsem nov uporabniški vmesnik ima osrednje mesto, zaradi česar je vaša vozniška izkušnja bolj brezhibna in intuitivna. S posodobljeno grafiko, ki odseva elegantno novo Škodo CI, boste po infotainment sistemu krmarili kot profesionalec. Prenovljeni začetni zaslon vam omogoča prilagajanje upravljanja vaše vožnje, medtem ko vam priljubljeni gumbi dajejo vaše najpogosteje uporabljene funkcije na dosegu roke. Usedite se, sprostite se in uživajte v multimedijski ekstravaganci!

Varnost in sistemi

Varnost je na prvem mestu in Enyaq L&K se ponaša z odliko. Opremljen je z najnovejšo programsko opremo za vozila ME4 in se ponaša z naprednimi funkcijami, ki na novo definirajo vaš duševni mir.

Upravljanje predgretja baterije zagotavlja optimalno zmogljivost polnjenja tudi v mrzlem vremenu, medtem ko navigacijski sistem odigra svojo vlogo z avtomatizacijo procesa, ko ste namenjeni do hitre polnilne postaje.

Upravljalni meni za klimatsko napravo je bil poenostavljen, virtualni kokpit in zaslon na sprednji strani pa ponujata izboljšane funkcije, vse pa je zavito v povsem novo Škodo. Vozite samozavestno, zavedajte se, da je vaša varnost na prvem mestu.

Končna odločitev je...

Zdaj prihaja trenutek resnice! Je Enyaq L&K avto vaših sanj ali bi morali počakati na nekaj še bolj osupljivega?

Pri SpoznajAvto smo prepričani, da je Enyaq L&K prava izbira za vse tiste, ki razmišljate o nakupu električnega avtomobila. Ta model se ponaša z izjemno udobno vožnjo in napredno tehnologijo, medtem ko njegov doseg presega povprečje na trgu. Čeprav bo morda potrebno nekoliko več časa za polnjenje na polnilnicah, je investicija v ta avto še vedno izjemno smiselna.

Čeprav besedilo ne ponuja dokončnega odgovora, vas spodbujamo, da sprostite svojega notranjega detektiva in zberete več informacij. Odpravite se na testno vožnjo, raziščite ocene strokovnjakov in se premišljeno odločite. Naj gre za ljubezen na prvi pogled ali čakanje na popolno paro, izbira je vaša!

Ne pozabite, ta objava v spletnem dnevniku je šele začetek. Če želite odkriti celotno zgodbo o Enyaq L&K in njegovih navdušujočih zmogljivostih, se pripnite in se podajte na vznemirljivo potovanje odkrivanja!

Naroči se in prejmi tedenska obvestila o najnovejših avtomobilih.

Vse novice o novih avtomobilih. Top ponudbe in pregledi avtomobilov. Samo na tedenskih novicah. Varnost zasebnosti.

Kazalo