fbpx

Ford RAPTOR: najboljši avto za off-road!

Hitra ocena avtomobila

Pripravite se na pravo pustolovščino z Ford Ranger Raptorjem iz leta 2019! Ta robusten in zmogljiv pickup je zasnovan za tiste, ki ljubijo teren in adrenalinske vožnje. Z močjo, ki jo prinaša njegov 2.0-litrski bi-turbo dizelski motor, bo Ranger Raptor zlahka premagal še tako zahtevne poti. Poglejmo, kaj vse prinaša ta izjemen model!

Prednosti

Slabosti

Prostornost

Stopite v Ford Ranger Raptor in se pripravite na pravo terensko izkušnjo. Notranjost je zasnovana tako, da nudi največje udobje in funkcionalnost, hkrati pa ohranja robusten in športen videz. Sedeži so oblazinjeni s trpežnim materialom, ki je pripravljen prenesti vse terenske avanture, hkrati pa zagotavlja udobje na dolgih poteh.

Kabina

Notranjost Ranger Raptorja je zasnovana za udobje in funkcionalnost. Voznikov sedež je ergonomsko oblikovan z dodatno oporo, kar omogoča udobno vožnjo tudi na najzahtevnejših terenih. Na voljo so številni prostori za shranjevanje, kar je idealno za daljše vožnje in avanture.

Raptorjevi sedeži so posebej oblikovani za terensko vožnjo in zagotavljajo dodatno oporo med dinamičnimi manevri. Z modrimi šivi in športnim dizajnom se kabina počuti tako agresivno kot zmogljivo. Na voljo so tudi ogrevani sedeži, kar je še posebej priročno za hladne jutranje vožnje.

Ford Ranger Raptor Sedeži
Ford Ranger Raptor menjalnik

Multimedia

Ford Ranger Raptor je opremljen z multimedijskim sistemom z zaslonom na dotik, združljivost z Apple CarPlay in Android Auto ter vrsto naprednih funkcij za povezljivost. Ta sistem omogoča enostavno upravljanje z glasbo, navigacijo in komunikacijo med vožnjo, vendar se ne primerja z najnovejšo tehnologijo na trgu.

Poleg tega je Ranger Raptor opremljen z vrhunskim zvočnim sistemom, ki poskrbi za odlično zvočno izkušnjo, ne glede na to, ali poslušate najljubšo glasbo ali sledite navigacijskim navodilom.

Ford Ranger Raptor pametna povezava z telefonom
Ford Ranger Raptor Digitalni zaslon

Varnost in sistemi

Ford Ranger Raptor se ponaša z naprednimi varnostnimi funkcijami, ki zagotavljajo varno vožnjo tako na cesti kot izven nje. Sistem za ohranjanje voznega pasu, nadzor mrtvih kotov, samodejno zaviranje v sili in prilagodljiv tempomat so le nekatere od funkcij, ki jih ponuja ta zmogljiv pickup.

Terenska zmogljivost

Raptor se ponaša z impresivnim štirikolesnim pogonom in več terenskimi načini vožnje, vključno s programom za vožnjo po pesku, blatu in skalnatih terenih. S tem je popolnoma pripravljen na vsako situacijo, ki jo lahko srečate na poti.

Ford Ranger Raptor F1 prestave
Ford Ranger Raptor zadnji pogon

Končna odločitev je...

Ford Ranger Raptor iz leta 2019 je prava izbira za vse, ki iščejo zmogljiv in robusten pickup, pripravljen na vsako avanturo. Čeprav ima nekoliko višjo porabo goriva, njegova zmogljivost in napredne funkcije odtehtajo to slabost. Če ste pripravljeni na terenske podvige in iščete zanesljiv avto, je Ranger Raptor prava izbira za vas.

Ne pozabite, ta objava v spletnem dnevniku je šele začetek. Če želite odkriti celotno zgodbo o Ford Ranger Raptorju in njegovih navdušujočih zmogljivostih, se pripnite in se podajte na vznemirljivo potovanje odkrivanja!

Naroči se in prejmi tedenska obvestila o najnovejših avtomobilih.

Poglej si cel video o Ford Ranger Raptor in kako smo ga premetavali!

V tej epizodi

V tej epizodi si ogledamo Ford Ranger Raptorja. Pokazali vam bomo zakaj je to avto za apokalipso, vozili bomo offroad, se zabavali in smejali, ter povedali, če se ta avto splača kupiti.

Testirajte novega Ford Ranger Raptor

Če sem vas spoznal z vašim naslednjim avtom, si oglejte še novo generacijo. Sestavite si svoj unikaten Ford Ranger Raptor, ter ga zapeljite po makadamskih cestah.

Vse novice o novih avtomobilih. Top ponudbe in pregledi avtomobilov. Samo na tedenskih novicah. Varnost zasebnosti.

Kazalo