fbpx

Novi BMW serije 5

Eleganca in moč

Ta nova generacija ikonične BMW-jeve limuzine obljublja, da bo preoblikovala standarde luksuza, zmogljivosti in trajnostnosti. Z obsežno paleto pogonskih možnosti, vključno z vsem električnim pogonom, priključno-hibridnimi sistemi ter učinkovitimi bencinskimi in dizelskimi motorji, je nova limuzina BMW serije 5 pripravljena osvojiti svetovni avtomobilski trg.

Prednosti

Slabosti

Popolnoma nova oblika

Stopite v svet, kjer se športna eleganca in izrazita prisotnost združita. Nova limuzina BMW serije 5 se ponaša s čistim in reduciranim oblikovnim jezikom, ki poudarja njen športni in sofisticirani značaj. Z večjo dolžino, širino in višino v primerjavi s predhodnico, ta limuzina pritegne pozornost na cesti. Sprednji del odlikuje moderna interpretacija ikoničnega BMW-jevega ledvičnega grila in dvojnih žarometov, medtem ko bočni profil krasijo močne linije in očarljivi detajli. Zadnji del, s prepoznavnimi L-oblikovanimi zadnjimi lučmi in kromiranim trakom, pusti dolgotrajen vtis. Za tiste, ki iščejo še bolj dinamičen videz, dodatni M Sport Package in M Carbon zunanjostni paket dvigneta vizualno privlačnost na nove višave.

Vrhunec udobja in inovacij

Vstop v novo limuzino BMW serije 5 je kot vstop v svet brez primere udobja in naprednih tehnologij. Notranjost ponuja velikodušen prostor, sodobno funkcionalnost in izvrstno obrt, kar ustvarja vzdušje, ki objame tako voznika kot potnike. Kokpit se premika v digitalno dobo z BMW Curved Display, ki vključuje 12,3-palčni informacijski zaslon in 14,9-palčni nadzorni zaslon. Preoblikovan volanski obroč in krmilne tipke s haptičnim povratnim odzivom zagotavljajo intuitivno upravljanje. Vključena je tudi najnovejša generacija BMW iDrive, ki prinaša napredno povezljivost in uporabniško izkušnjo, ki se prilagaja posameznikovim potrebam.

Električna revolucija

Nova limuzina BMW serije 5 je pripravljena na električno revolucijo. Z modelom BMW i5, prvo v celoti električno različico te serije, BMW združuje trajnost in visoko zmogljivost. Z naprednim električnim pogonskim sklopom, ki omogoča impresivno avtonomijo in zmogljivost, BMW i5 prinaša navdušenje brezemisijske vožnje. Poleg tega nova limuzina BMW serije 5 nudi tudi izbiro bencinskih in dizelskih motorjev, opremljenih s 48-voltno blago hibridno tehnologijo. Ti motorji dosegajo popolno ravnovesje med učinkovitostjo in močjo, zagotavljajoč navdušujoče vožnje ob zmanjšani porabi goriva in emisijah. Lahko izbirate med različnimi motorji, ki ustrezajo vašim željam, kar dodatno poudarja BMW-jevo zavezanost k zagotavljanju vsestranskih možnosti za zahtevne voznike.

Natančnost, varnost in doživetja nove generacije

Z globoko zakoreninjenim poudarkom na dinamiki vožnje nova limuzina BMW serije 5 nadaljuje zvišanje standardov. Opremljena z napredno tehnologijo podvozja, vključno s M Sport vzmetenjem in sistemom Adaptive Suspension Professional, ta limuzina ponuja natančno vodenje, izjemno udobje in nepozabno vožnjo. Inovativni sistemi za pomoč vozniku, kot so Active Lane Change Assistant in Driving Assistant Professional, izboljšujejo varnost in olajšajo potovanje. Brezhibna integracija tehnologije, kot je BMW Intelligent Personal Assistant in storitve BMW ConnectedDrive, ustvarja digitalni ekosistem, ki voznika postavi v nadzor, ponuja neprekosljivo priročnost in povezljivost.

AirConsole, igranje iger v novem BMW-ju

Pozabite na zapletene kontrolerje in zapletene kable – vse, kar potrebujete, je pametni telefon. Z AirConsole, inovativnim sistemom za igranje iger v avtomobilu, igralci lahko brez težav povežejo svoje pametne telefone z BMW-jevim ukrivljenim zaslonom tako, da skenirajo QR kodo. Virtualni svet vas čaka, ko se potopite v zbirko sproščenih iger, ki segajo od napetih dirk do ugank, ki izzivajo možgane. Izzovite svoje sopotnike ali uživajte v igranju sami.

Zaključek: Nova doba luksuza, zmogljivosti in igranje iger

BMW serije 5  zavzema svoje mesto na svetovnem prizorišču, uvaja novo dobo razkošja, zmogljivosti in trajnosti. Ta limuzina s svojim očarljivim dizajnom, elektrificiranimi pogonskimi sklopi, pionirskimi rešitvami za polnjenje in vrhunskimi tehnologijami predstavlja prihodnost avtomobilske odličnosti. Ne glede na to, ali gre za navdušujoč popolnoma električni BMW i5 ali hibridne različice, BMW serije 5 Limuzina ponuja neprimerljivo vozno izkušnjo, ki brezhibno združuje eleganco, inovativnost in vznemirjenje odprte ceste. Pripravite se, da se odpravite na potovanje, kjer se srečata razkošje in zmogljivost, in izkusite pravo bistvo BMW serije 5 Limuzina.

Vse novice o novih avtomobilih. Top ponudbe in pregledi avtomobilov. Samo na tedenskih novicah. Varnost zasebnosti.

Kazalo